HANOS is in 1975 opgericht als zelfbedieningsgroothandel voor Apeldoorn en omgeving. In 1980 werd besloten tot uitbreiding van het assortiment verse vis, vlees en agf (aardappelen, groenten en fruit), zodat horecaondernemers al hun inkopen onder één dak konden doen, het zogenoemde one-stop shopping. Vanaf 1982 begon HANOS ook met de bezorgservice en koos de organisatie de koers van internationale horecagroothandel, omdat de vraag naar buitenlandse versproducten explosief steeg. Sinds 1989 importeert HANOS wijnen vanuit diverse wijnhuizen van over de hele wereld.

Onze geschiedenis

Begin jaren '90 kwamen er tevens uitgebreide patisserieafdelingen in de HANOS-groothandels en kwam er een wildfabriek in de groothandel in Apeldoorn. Hier wordt het wild van begin tot eind verwerkt en verspreid. In 2009 nam HANOS de Nederlandse vestigingen van ISPC in Breda en Utrecht over en medio 2010 ging HANOS een samenwerkingsverband aan met Versvishandel Jan van As.

Per 1 januari 2011 behoort ook Fourcroy Nederland tot de HANOS-organisatie. We hebben ons altijd toegelegd op en leggen ons heden ten dage uiteraard nog steeds toe op de verkoop van louter kwalitatieve en diverse producten voor scherpe prijzen. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel, de klant is koning en geniet van de goede service die we op tal van gebieden leveren. Kwaliteitszorg, compleet assortiment, scherpe prijzen, service en klantgerichtheid.

HANOS anno nu

Dat zijn de ingrediënten die HANOS iedere dag opnieuw aan haar klanten biedt. Dit in combinatie met ons partnernetwerk maakt de organisatie een meer dan interessante totaalleverancier om zaken mee te doen. Al onze klanten hebben één ding gemeen; ze verzorgen ‘eten buitenshuis’. De één werkt in een exclusief sterrenrestaurant en voor de ander betekent 'werken in de horeca' dat ze een ‘daghap’ serveren of een drukke lunch draaien.

Werken bij HANOS Vacatures solliciteren Apeldoorn Amsterdam Breda Delft Doetinchem Eindhoven Groningen Haarlem Heerenveen Heerlen Hengelo Maastricht Nijmegen Texel Utrecht Valkenburg Nieuwegein Venlo Zwolle Hoensbroek Salaris Opleiding

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures!