Vragen over onze vacatures:

Ik zie geen passende vacature, maar zou graag bij HANOS willen werken. Is het mogelijk om dit middels een open sollicitatie te laten weten?
Natuurlijk is dit mogelijk! Staat jouw vacature er niet bij, maar wil je wel graag solliciteren? Stuur dan jouw sollicitatie naar: [email protected]
Je kunt je uiteraard ook inschrijven voor onze Job Alerts zodat je per e-mail op de hoogte gehouden wordt van nieuwe vacatures.
Is het mogelijk om op de hoogte gesteld te worden van jullie nieuwe vacatures?
Zeker! Je kunt jezelf aanmelden voor onze JobAlerts om alle vacatures in jouw interessegebied en/of jouw regio te ontvangen.
Ik heb een interessante vacature gezien, maar zie de vacature niet meer op de website staan. Kan ik nog solliciteren?
Wanneer de vacature niet meer op website staat, is de kans erg groot dat deze al is vervuld! Voor de zekerheid kun je jouw CV en motivatie nog sturen naar: [email protected] of schrijf je in voor onze JobAlerts zodat je op de hoogte gehouden wordt van onze nieuwe vacatures.
ik heb aanvullende vragen over een vacature. Bij wie kan ik terecht ?
Vragen zijn er om beantwoord te worden natuurlijk. Je kunt je vraag mailen naar: [email protected] of bellen met nummer: 055-5294646 of neem contact op met de betreffende vestiging.

Vragen over jouw sollicitatie:

Hoe weet ik zeker dat mijn sollicitatie goed is binnengekomen?
Wanneer je bij ons gesolliciteerd hebt, hoor je een bevestiging te ontvangen in je mailbox. Heb je deze niet ontvangen, controleer dan eerst je map met ongewenste e-mail. Nog steeds niets gevonden? Probeer het dan nogmaals of neem contact op met de betreffende vestiging.
Wanneer hoor ik meer over mijn sollicitatie?
Wij doen ons uiterste best om binnen 10 werkdagen te reageren op jouw sollicitatie.
Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen nadat ik heb gesolliciteerd. Wat moet ik doen?
Wanneer je bij ons gesolliciteerd hebt, hoor je een bevestiging te ontvangen in je mailbox. Heb je deze niet ontvangen, controleer dan eerst je map met ongewenste e-mail? Nog steeds niets gevonden? Probeer het dan nogmaals of neem contact op met de betreffende vestiging?
Wat doet HANOS met mijn gegevens?
Wanneer jij akkoord geeft om jouw gegevens te behouden en binnen de organisatie te delen, dan bewaren wij jouw gegevens maximaal 1 jaar. Wanneer je akkoord hebt gegeven en binnen het jaar verandert van gedachte, geef dit dan gerust door en wij wissen jouw gegevens direct!
Mijn huidige werkgever weet niet dat ik aan het solliciteren ben, kan ik ervan uitgaan dat alles vertrouwelijk is?
Uiteraard gaan wij discreet met jouw sollicitatie om!
Werken bij HANOS Vacatures solliciteren Apeldoorn Amsterdam Breda Delft Doetinchem Eindhoven Groningen Haarlem Heerenveen Heerlen Hengelo Maastricht Nijmegen Texel Utrecht Valkenburg Nieuwegein Venlo Zwolle Hoensbroek

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures!