Medewerker aan het woord

Blog van John

John de Bruijne is Vestigingsdirecteur van HANOS in Delft. Lees hier zijn verhaal.

Medewerker aan het woord

Blog van Zino

Doorgroeimogelijkheden binnen HANOS, daar kan Zino je alles over vertellen! 9 jaar geleden startte hij met een bijbaantje als Orderpicker bij HANOS Amsterdam en nu is hij Hoofd Bedrijfsbureau. Zijn verhaal lees je in zijn blog.

Medewerker aan het woord

Blog van Rick

Rick solliciteerde op de vacature Vrachtwagenchauffeur in opleiding bij HANOS Heerenveen. Inmiddels heeft hij zijn rijbewijs C en werkt hij als Vrachtwagenchauffeur. In dit blog lees je zijn verhaal.

Medewerker aan het woord

Blog van Armando

Armando werkt sinds 3 jaar als Servicemonteur bij Van Gestel en vertelt je graag waarom hij het hier zo naar zijn zin heeft!

Algemeen

Blog van Sandeep, Supervisor Kassa & Receptie

Als je hebt over bijzondere loopbanen bij HANOS, dan kan Sandeep je daar zeker meer over vertellen! Sandeep begon als Medewerker AGF, ging naar het bedrijfsbureau en is nu Supervisor Kassa & Receptie. Je leest er alles over in zijn blog.

Vacature

Chauffeur worden bij HANOS

Lijkt het je wat om Chauffeur te worden? Bij HANOS bieden wij mogelijkheden om opgeleid te worden als Chauffeur C! Als Chauffeur in Opleiding word je in de gelegenheid gesteld om te werken en leren tegelijk. Na het behalen van je rijbewijs C kan jij aan de slag als Vrachtwagenchauffeur. In deze blog vertellen we je hoe dit precies in zijn werk gaat.

Mis jouw droombaan niet!

Stel een job alert in en blijf op de hoogte van nieuwe en relevante vacatures!