De 7 kernwaarden van HANOS

Wie is HANOS? Wellicht heb je wel van ons gehoord en weet je wat wij doen, of heb je zelfs met ons samengewerkt in je vorige baan. Maar weet je ook waar HANOS voor staat en wat je kan verwachten als jij bij ons komt werken? Wij vertellen je er graag over!
De 7 kernwaarden van HANOS
Horecagroothandel

Horecagroothandel

Wij zijn een Horecagroothandel. Klanten komen bij ons om al hun benodigdheden te halen, zodat zij op hun beurt hun klanten kunnen voorzien van een heerlijke maaltijd of een lekker drankje. We zorgen ervoor dat elke klant passend advies krijgt van onze vakspecialisten in onze vestigingen en onze helden in de logistiek zorgen ervoor dat de bestellingen op tijd en volledig worden geleverd. Naast blije klanten streeft HANOS ook naar blije medewerkers, want zij maken dit mogelijk!

Van klantgericht tot échte passie

  • Klantgericht
Wij zorgen er voor dat de klant zich welkom voelt en dat we de klant maatwerk kunnen bieden door altijd mee te denken.
  • Vakbekwaam
We streven ernaar onze medewerkers zo vakbekwaam mogelijk te maken. Dit doen we door intern op te leiden en onze medewerkers te stimuleren hun vaardigheden te ontwikkelen.
  • Innovatief en Inspirerend
Als Horecagroothandel is het erg belangrijk om onze klanten te inspireren. Soms door met nieuwe dingen te komen. Soms door simpelweg mee te denken in oplossingen. Ook is het belangrijk om elkaar op de werkvloer te inspireren. Zo verbeteren we elke dag onze dienstverlening!
  • Betrokken
Onze medewerkers zijn betrokken bij onze organisatie. Als betrokken medewerker zorg jij ervoor dat je meedenkt en je steentje bijdraagt. In ruil zorgen wij ervoor dat wij betrokken blijven bij onze medewerkers. Hun welzijn en veiligheid staat voorop.
  • Winnen
Alleen als we voor het beste resultaat gaan, bereiken we onze doelen. We blijven zo ook onze concurrentie voor. Collega’s onder elkaar delen hun successen.
  • Passie
Als je passie hebt voor je werk, werk je geen dag in je leven. Je straalt dit uit naar onze klanten, waardoor we onze service met een glimlach kunnen leveren. Daag jezelf uit en enthousiasmeer iedereen met jouw passie voor food!
Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar jou!

Dit is wat jij van ons mag verwachten. Word jij enthousiast van bovenstaande kernwaarden? Kom dan werken bij HANOS! Kijk bij onze vacatures wat je aanspreekt of lees nog even over de verschillende functies die wij aanbieden in de blog: Welke baan past bij jou? Mocht je nog wat tips zoeken om goed voor de dag te komen met je sollicitatie? Bekijk dan ook nog even onze andere blog: Met deze 5 tips springt jouw sollicitatie er uit!
Job alert

Nooit meer een vacature missen?