Wij vinden het erg belangrijk dat jij je thuis voelt bij HANOS. Dit hangt natuurlijk van een aantal zaken af. Zoals bijvoorbeeld: de bedrijfscultuur, de inhoud van de werkzaamheden, een goede werksfeer, mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, tevreden klanten en natuurlijk je eigen inbreng. Ook de arbeidsvoorwaarden spelen daarbij een belangrijke rol; een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. HANOS kent, afhankelijk van je functie, diverse regelingen en vergoedingen waarvoor je als medewerker in aanmerking kunt komen. Jouw gezondheid is een groot goed. Daarom investeren wij graag in de gezondheid van onze medewerkers, onder meer door in de werkomgeving zorg te dragen voor goede arbeidsomstandigheden.
 Ontwikkeling en groei

Ontwikkeling en groei

De kwaliteit van onze medewerkers bepaalt de kwaliteit van de dienstverlening aan onze klanten. Daarom vinden we het belangrijk dat jij je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk blijft ontwikkelen. We bieden diverse relevante opleidingen en trainingen via ons eigen opleidingshuis.
HANOS is continue in beweging en wil zich net als jij blijven ontwikkelen en vernieuwen. Daarbij staan wij open voor de inbreng van onze medewerkers. HANOS heeft in België daarom een Ondernemingsraad. Dit is een medezeggenschapsorgaan waarbij de directie en werknemers uit elke HANOS-vestiging vertegenwoordigd zijn. Het overlegorgaan komt maandelijks bij elkaar om actuele ontwikkelingen en onderwerpen te bespreken en om de organisatie, haar medewerkers en de onderlinge samenwerking verder te versterken.

Binden en boeien

Wij vinden het als werkgever belangrijk om jou als medewerker te binden aan ons bedrijf, maar ook om je te blijven boeien tijdens je loopbaan bij HANOS. Daarbij spelen de door ons geboden arbeidsvoorwaarden natuurlijk een belangrijke rol. De arbeidsvoorwaarden bij HANOS worden onder meer bepaald door wettelijke regelingen en regelingen. Verder kennen wij een eigen beloningsbeleid, dat hier positief van afwijkt. Ook gelden voor diverse functiegroepen regelingen als tegemoetkoming voor eventueel te maken kosten bij de uitvoering van de werkzaamheden.
Binden en boeien
Job alert

Nooit meer een vacature missen?