HANOS gaat verder voor zijn klanten. De hoogste kwaliteit is onze standaard en we leggen de lat dan ook hoog. En dat doen we samen met onze mensen. Daarom werken we met echte vakspecialisten met passie voor food en service. Ze snappen de horeca beter dan wie dan ook en staan schouder aan schouder met onze klanten. Wie bij HANOS werkt, heeft liefde voor eten, drinken en gastvrijheid en voelt oprechte bewondering voor het ondernemerschap van al onze klanten.
Werken bij HANOS is ondernemen mét onze klanten. Dat zit in ons bloed. Dat geldt van voor de chauffeurs die hun levering in de juiste koelingen zetten en de planners die bij een onvolledige order voor de zekerheid even vooruit bellen. Maar ook voor de creatieve accountmanagers die onze klanten een passend en scherp alternatief bieden in plaats van een ‘nee’. Werken bij HANOS is voor échte dienstverleners. De chauffeurs die hun ritme afstemmen op de drukte bij de klant en de inkopers die veilingen afstruinen naar het unieke product voor in het assortiment. Het zijn vakidioten: specialisten met veel kennis maar weinig praatjes. De nieuwsgierigen die precies weten welke innovaties er zijn.
hanos kernwaarden
hanos kernwaarden
Onze medewerkers krijgen veel ruimte en vertrouwen om maatwerk te creëren. Zij helpen onze koers te bepalen door te luisteren naar klanten en te handelen naar hun wensen. En dat kunnen we alleen waarmaken als we kunnen leunen op collega’s die het aandurven risico’s te nemen, die meedenken en keuzes maken in dienst van onze klanten. Dat doen we samen. Met onze collega’s op het hoofdkantoor, in onze vestigingen in Nederland en België en met onze partners en leveranciers. HANOS is een werkgever waar uitdaging en afwisseling hand in hand gaan. Wij zijn trots op onze dienstbaarheid. Onze medewerkers zijn gepassioneerd, hebben kennis van zaken en zijn nieuwsgierig. Ze beseffen dat hun dagelijkse inzet één van de belangrijkste ingrediënten voor het succes van onze klanten is. Iedere dag staan ze klaar met een service á la HANOS. Dát zijn ónze mensen. Mensen met een paars hart.
Job alert

Nooit meer een vacature missen?