Hier vind je nieuwtjes over HANOS, ervaringen van medewerkers, informatie over carrièremogelijkheden, tips & tricks op het gebied van solliciteren en meer! Houd onze Blogs in de gaten en blijf up-to-date.
Algemeen

De 7 kernwaarden van HANOS

Wie is HANOS? Wellicht heb je wel van ons gehoord en weet je wat wij doen, of heb je zelfs met ons samengewerkt in je vorige baan. Maar weet je ook waar HANOS voor staat en wat je kan verwachten als jij bij ons komt werken? Wij vertellen je er graag over!

Vacature

Chauffeur worden bij HANOS

Lijkt het je wat om Chauffeur te worden? Bij HANOS bieden wij mogelijkheden om opgeleid te worden als Chauffeur C! Als Chauffeur in Opleiding word je in de gelegenheid gesteld om te werken en leren tegelijk. Na het behalen van je rijbewijs C kan jij aan de slag als Vrachtwagenchauffeur. In deze blog vertellen we je hoe dit precies in zijn werk gaat.

Algemeen

Inclusief werkgeverschap is een win-win!

Werken bij HANOS doen we samen en niet alleen. Goed en vakbekwaam personeel is de basis van ons bestaan en maakt het mogelijk om onze klanten de service te verlenen die ze van ons gewend zijn. Door de samenwerking op te zoeken met gemeenten, werkgeverservicespunten en instanties, bieden wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans op een leuke baan én versterken wij ons team. Een win-win dus!

Algemeen

De afdeling Supply Chain

Wat doet de afdeling Supply Chain nou eigenlijk? Dit is een veel voorkomende vraag. In deze blog leggen wij jou uit wat de afdeling Supply Chain binnen HANOS doet, welke functies er onder vallen en wat de afdeling Supply Chain nou zo leuk maakt. Lees snel verder en ontdek de afdeling Supply Chain van HANOS.

Vacature

Met deze 5 tips springt jouw sollicitatie er uit

Vind jij het ook lastig om te solliciteren? De meeste mensen hebben hier moeite mee! Dit komt vaak doordat we dit niet dagelijks doen. Stuur ik ook een sollicitatiebrief of is een cv genoeg? Zet ik alles op mijn cv en hoe zorg ik dat ik er tussenuit spring? Lees in deze blog de 5 belangrijkste punten om ervoor te zorgen dat jij op gesprek wordt uitgenodigd.

Job alert

Nooit meer een vacature missen?