Kom ook werken
bij HANOS!

Als internationale Horeca Groothandel maken wij het verschil in de markt voor de foodprofessional. Service staat bij HANOS op de absolute nummer één. Om deze service te kunnen bieden zijn wij geregeld op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben jij er klaar voor om het verschil te maken? Bekijk dan snel onze vacatures.

Kies je voor een carrière of een studentenjob?

Of je nu op zoek bent naar een studentenjob, de eerste baan in jouw carrière óf wellicht juist een volgende stap: bij HANOS vind je het allemaal. Wanneer je de keuze maakt voor een studentenjob betekent dit dat je flexibel tussen de 8 en 16 uur per week kunt werken naast jouw school of studie. Kun je in de vakanties meer werken? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Ideaal dus om wat bij te verdienen!
Wil je liever carrière maken binnen HANOS, full- en/of parttime? We hebben verschillende uitdagingen die je aan kunt gaan! En wist je dat we ook nog partners hebben waarvoor we geregeld op zoek zijn naar nieuwe medewerkers? Ook hier vind je meer informatie over op deze website.
Kies je voor een carrière of een studentenjob?
Matthijs

Matthijs

Reachtruckchauffeur
"Niet alleen op de werkvloer zijn we een goed team, maar we hebben ook een HANOS voetbalteam waarmee we nog de kans hebben om kampioen te worden."

Meer weten over werken bij HANOS?

Ben je nieuwsgierig geworden naar HANOS als organisatie en wil je meer over ons weten? Lees dan hier verder.
Meer weten over werken bij Hanos?
Job alert

Nooit meer een vacature missen?