Werken bij HGC-HANOS

Werken bij HGC-HANOS Internationale Horeca Groothandel betekent samenwerken in de meest vooruitstrevende groothandel voor horeca, grootverbruikers en de bedrijvenmarkt. Ons assortiment is diep én breed met vele exclusieve producten.

Maar onze passie voor de professionele foodwereld gaat veel verder. Iedere ondernemer met een voorliefde voor culinaire food- en versproducten of kwalitatief hoogstaande non-foodproducten is in de HGC-HANOS-groothandels aan het juiste adres.

Onze collega's presenteren een uniek horeca-assortiment en geven graag inspirerend advies op vakkundige wijze.

Meer informatie over Werken bij HGC-HANOS...

Werken in de wereld van HGC-HANOS

Onze medewerkers stellen zich dagelijks dienstbaar op voor onze klanten met als doel het leveren van de beste service.

Bij HGC-HANOS zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen voor verbetering van ons assortiment; in onze horecagroothandels, onze distributiecentra en op het hoofdkantoor is iedere HGC-HANOS-werknemer een specialist binnen zijn vakgebied. In teamverband werkt hij samen met zijn collega's aan het aanbieden van de HGC-HANOS totaalservice en het onderscheidende kwaliteitsassortiment.

Werken bij HGC-HANOS betekent werken in een groothandel en tegelijkertijd werken in de horecamarkt.

Ontdek meer over onze werkgebieden...Vind hier jouw vacature of stage

Trefwoord:
Vestiging:
Werkgebied:
Dienstverband:
+ Bekijk alle vacatures


 
Verkoopmedewerker Wijn en Gedistilleerd
Vestiging:
Wommelgem (België)
Inspireer je onze klanten met jouw passie voor wijnen of ben je al vinoloog? Ben jij de nieuwe Verkoopmedewerker Wijn en Gedistilleerd voor onze vestiging in Wommelgem (België)?
Logistieke Medewerker
Vestiging:
Hasselt (België)
Ter uitbreiding van ons enthousiaste team zijn wij op zoek naar onze nieuwe Logistiek Medewerker (38 uur).
Medewerker AGF
Vestiging:
Wommelgem (België)
Ben jij de nieuwe Verkoopmedewerker voor de afdeling AGF met affiniteit met groenten en fruit voor onze vestiging in Antwerpen?
Tweetalig Medewerker Servicedesk
Vestiging:
Wommelgem (België)
Ben jij klantvriendelijk en uitstekend communicatief tweetalig vaardig, zowel in het Frans als het Nederlands? Dan ben je wellicht de nieuwe tweetalige Medewerker Servicedesk Verkoop Binnendienst voor onze vestiging in...
Jobstudent Grand Café (zaterdagwerk)
Vestiging:
Hasselt (België)
Vind jij het leuk om onze Klanten of Medewerkers een lekkere lunch of maaltijd voor te zetten? Kom dan werken bij onze vestiging in Hasselt!