Werken bij HGC-HANOS

Werken bij HGC-HANOS Internationale Horeca Groothandel betekent samenwerken in de meest vooruitstrevende groothandel voor horeca, grootverbruikers en de bedrijvenmarkt. Ons assortiment is diep én breed met vele exclusieve producten.

Maar onze passie voor de professionele foodwereld gaat veel verder. Iedere ondernemer met een voorliefde voor culinaire food- en versproducten of kwalitatief hoogstaande non-foodproducten is in de HGC-HANOS-groothandels aan het juiste adres.

Onze collega's presenteren een uniek horeca-assortiment en geven graag inspirerend advies op vakkundige wijze.

Meer informatie over Werken bij HGC-HANOS...

Werken in de wereld van HGC-HANOS

Onze medewerkers stellen zich dagelijks dienstbaar op voor onze klanten met als doel het leveren van de beste service.

Bij HGC-HANOS zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen voor verbetering van ons assortiment; in onze horecagroothandels, onze distributiecentra en op het hoofdkantoor is iedere HGC-HANOS-werknemer een specialist binnen zijn vakgebied. In teamverband werkt hij samen met zijn collega's aan het aanbieden van de HGC-HANOS totaalservice en het onderscheidende kwaliteitsassortiment.

Werken bij HGC-HANOS betekent werken in een groothandel en tegelijkertijd werken in de horecamarkt.

Ontdek meer over onze werkgebieden...Vind hier jouw vacature of stage

Trefwoord:
Vestiging:
Werkgebied:
Dienstverband:
+ Bekijk alle vacatures


 
Jobstudent Afdeling Vis
Vestiging:
Wommelgem (België)
Vertel jij onze klanten welke vissoorten er per seizoen beschikbaar zijn en breng jij de inspiratie over op onze klant? Kom werken bij onze vestiging in Antwerpen!
Medewerker Kaas/Zuivel
Vestiging:
Wommelgem (België)
Ben jij een kaas- en zuivelkenner en -liefhebber pur sang; ben jij onze nieuwe Medewerker Kaas/Zuivel voor onze vestiging in Wommelgem?
Commercieel Medewerker Binnendienst (Van Gestel)
Vestiging:
Wommelgem (België)
Ben jij commercieel en heb je affiniteit met keukens? Dan ben je wellicht onze nieuwe Commercieel Medewerker Binnendienst bij Van Gestel in Antwerpen!
Accountmanager Projecten (Van Gestel)
Vestiging:
Wommelgem (België)
Excelleer jij in onderhandelingen en heb je een goed netwerk in de horecabranche in Antwerpen; ben jij de Accountmanager voor onze vestiging van Van Gestel in Antwerpen?
Chauffeur rijbewijs C - Route Brussel
Vestiging:
Wommelgem (België)
Je spreekt een aardig mondje Frans en bent op zoek naar de vrijheid van Chauffeur? Dan ben jij vast de nieuwe chauffeur voor onze vestiging in Wommelgem (België)!